In cautarea unui restaurant de evenimente in Bucuresti

masa restaurant evenimente bucuresti

Pentru cineva din provincie numarul urias de restuarante si pub-uri din Bucuresti poate parea incredibil de mare. Insa numarul lor este, dupa parerea mea, dozat de cererea mult mai mare decat cea din provincie pentru iesiri individuale ale locuitorilor sai sau pentru organizare evenimente in Bucuresti. Numai acolo unde este cerere mare apare si oferta pe masura. Asa cum si cerinta mea de a organiza o aniversare isi gaseste rapid solutie in astfel de cazuri.

Trattoria Buongiorno – restaurantul preferat pentru organizarea de evenimente

Vorbesc de cazul meu. Am cautat acum cativa ani o locatie in care sa-mi aduc prietenii pentru aniversare. Am pus in balanta pretul organizarii acasa pentru un astfel de eveniment cu numarul de invitati, pregatiri, curatenia de dupa. Probabil ca intuiti ca mi-a dat cu virgula. Am ales, prin urmare, un restaurant de evenimente in acel moment si anume TrattoriaBuongiorno. Locatia este centrala si accesibila, consultantul care m-a preluat facandu-mi usoara alegerea meniului si a formatului petrecerii. Si totul a iesit normal. Dupa o astfel de experienta, anul urmator mi-a fost facil sa-mi organizez din nou aniversarea. De ce aceeasi locatie? Cumva cei care veneau la aniversare erau diferiti de cei care venisera anul precedent?

Nu, invitatii erau in mare aceeasi. Dar atunci cand am vazut ca oamenii se simt bine, dincolo de mult-obisnuitele formule: “ne-am simtit minunat”, “a fost totul perfect” cu care fiecare invitat iese din petrecere, am considerat ca e normal sa continui in aceeasi locatie. Am avut la dispozitie pe site-ul lor – TrattoriaBuongiorno.ro – un planificator de evenimente, astfel incat deja stiam modul in care se va desfasura petrecerea. Poate ca nu am convins prin ce-am spus despre atuurile celor de la Trattoria Buongiorno insa pentru cineva care organizeaza o data un eveniment cu cei de acolo, experienta este cu siguranta repetabila.