Colegiul Psihologilor București este foarte vizibil online

colegiul psihologilor bucuresti
La o simplă căutare pe internet, se poate observa că cineva interesat de detalii despre Colegiul Psihologilor din România își poate satiface curiozitatea cu privire la aproape orice detaliu, de la taxe, cotizații, program, până la legislație și atestare profesională.

Colegiul Psihologilor România are un președinte

Președintele Asociației Psihologilor din România este ales în funcție pe o perioadă de 4 ani. El are competențe diverse, printre care: conducerea executivă a Colegiului Psihologilor, aprobarea de dispoziții obligatorii, emiterea de acte în funcție de lege, dispune și aproba masuri pentru actualizarea Registrului unic, convoacă ședințe, este coordonatorul activității Colegiului Psihologilor din România, se ocupă de publicarea unor acte ale Colegiului Psihologilor, în Monitorul Oficial, are drept de semnătură pe toate documentele emise de conducerea Colegiului, aplică hotărâri, prezidează ședințele Asociației, mediază conflicte, se ocupă de găsirea unor soluții pentru contestații, etc.

Comisiile care funcționează în cadrul Comitetului Director al Consiliului Psihologilor sunt: Cea de psihologie clinică și psihoterapie, cea de psihologie educațională, de psihologia muncii, a transporturilor și serviciilor, comisia de deontologie și disciplină, cea metodologică, comisia de pshihologie pentru apărare, ordine publică și siguranță națională.

Filierele teritoriale ale Colegiului Psihologilor din România sunt răspândite în toată țara.

Pe site-ul Asociației Psihologilor din România sunt foarte bine structurate informațiile cu privire la distribuția teritorială a filialelor. În ordine alfabetică sunt afișate toate datele necesare pentru a intra în contact cu ceea ce vă interesează. De la localizarea precisă în spațiu, numele secretarului pe care îl poți contacta, numărul de telefon, programul de lucru cu publicul. Este afișată și adresa de email, diferită pentru fiecare filială în parte. În același timp, trebuie menționat faptul că fiecare filială are un program propriu, atâ din punct de vedere al zilelor săptămânii, cât și în privința intervalelor orare pe zile.