Cumpăr frecvent hrană uscată pentru pisici

Pentru că am două pisici în propria locuinţă şi ele fac parte din familia mea, am grijă ca întotdeauna să aibă cea mai bună mâncare pe care le-o pot oferi, hrană uscată pentru pisici, pe lângă hrana umedă necesară. Nu sunt de acord să le hrănesc cu acele resturi de la masa noastră pe care alţii preferă să le ofere animalelor lor de casă, deoarece nu mi se pare sănătos. Nu am făcut studii în domeniu, nu am citit şi nu cunosc efectele din punct de vedere ştiintific, însă pentru mine este foarte clar faptul că atât timp cât primesc o hrană uscată de pisici edecvată, ele sunt sănătoase şi vesele. Ce pot dori mai mult de atât?

Ce hrană uscată pentru pisici aleg?

Pentru că piaţa este foarte diversificată în ceea ce priveşte hrana uscată pisici, am descoperit acest lucru în timp, am început să observ efectele, ajungând la concluzia că este bine să aleg:hrana pentru pisici Krantz curcan cu legume, krantz cat peşte, krantz pui, în funcţie de vârsta pe care o avea pisica. Efectele sunt foarte clare: blana străluceşte, animăluţul este fericit şi jucăus tot timpul. Dacă ar fi după ele, ar mânca non-stop hrană uscată pisici, însă trebuie să păstrez doza necesară în mod constant, tot pentru sănătatea lor.

Ce bunătate de hrană uscată pisici am mai descoperit?

Pentru că ambele animăluţe sunt sterilizate, din motive obiective, am început să le ofer şi friskies pentru pisici sterilizate, o hrană completă special creată pentru animale la vârsta adultă. Acest tip de mâncare pisici conţine somon şi legume, reprezentând o proporţie sănătoasă de vitamine şi minerale care apără animăluţul de boli, crescând puterea de apărare a sistemului imunitar. Recomandarea producătorului spune clar faptul că tractul urinar este favorabil influenţat prin consumul unui astfel de produs special gândit.

Leave a Reply