Despre mancarea sanatoasa

Pentru ca traim intr-o lume in continua miscare, suntem mereu grabiti, agitati, stresati si uitam sa mai acordam importanta lucrurilor marunte, dar care au o insemnatate imensa. Ajungem sa avem o rutina, ne concentram doar asupra muncii si altor activitati, dar uitam cat de importanta este alimentatia.

Dar, ca sa avem timp pentru toate astea, alegem varianta mai rapida, adica sa mancam mancare de tip “fast food” care, nu numai ca ne incetineste metabolismul, dar are si un efect negativ asupra multor organe.

Si ca sa nu fie nevoie sa facem compromisuri renuntand la o parte din activitatile zilnice, Home Made Food, adica oameni care inteleg importanta unei alimentatii corecte, au adus un nou concept: “mancare la oala”.  Asta inseamna mancare la domiciliu, romaneasca, supe si ciorbe, garnituri, muraturi si cam tot ce primeai in copilarie din bucataria bunicii, livrate acasa, “direct de pe foc”, in recipientele in care au fost gatite: oala, cratita, tava, bol si borcan.

Substituind cu mancare romaneasca de la Home Made Food mancarea de tip fast food, semipreparatele sau alimentele congelate, nu numai ca vom avea un organism sanatos, dar vom avea parte si de gustul delicios pe care-l gaseai doar la Buni.

Si, ca sa nu mai existe niciun dubiu ca Home Made Food este cea mai buna alegere cand vine vorba de mancare, tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi meniul pentru intreaga zi (sau saptamana), sa suni si gata! Tot ce mai ramane sa faci este sa mananci sanatos si sa-ti gestionezi timpul dupa bunul plac.

Leave a Reply