Destinatie exotica pentru vara asta – Tenerife 2015!

O destinatie pentru o vacanta inedita este si insula spaniola Tenerife.

Vacantele in Tenerife sunt preferate anual de milioane de turisti care  isi doresc o experienta exotica. Insula ce face parte din Insulele Canare, are o multime de obiective si atractii turistice ce pot fi vizitate de cei care aleg o vacanta in Tenerife pentru vara anului 2015.

Mitologia insulei te va fermeca in vacanta ta in Tenerife. Vecii locuitori credeau in diverse zeitati, dar si in diavoli, care se spune ca locuiau pe crestele vulcanului Teide sau in pesteri adanci din munte si atacau noaptea vietatile si oamenii. Regele soarelui era denumit Magec, iar zeita mama Chaxiraxi.Interesant este si ca vechii locuitori ai insulei isi mumificau mortii si acestia erau dusi in pesteri adanci sau inmormantati sub tumuli.

Daca vrei sa aflii mai multe despre religia si mitologia insulei, poti opta penru o oferta de vacanta in Tenerife 2015.

Sudu insulei atrage milioane de turisti datorita statiunilor bine dezvoltate si climatului mai cald si mai uscat. Paya de los Americas si Los Cristianos sunt statiunile perfecte pentru o vacanta in Tenerife.

Ca puncte de atractie e care le poti vedea intr-o vacanta pe insula se numara : orasele vechi din La Laguna si La Orotava, gradina botanica din La Orotava, vulcanul Teide, Stanicle de la Los Gigantes, Rapa Barranco del Inferno, Piramidele din Guimar, Loro Parque, cu cea mai marecolectie de papagali din lume, Portul si orasul vechi din Santa Cruz de Tenerife si mute altele.

Alege o oferta in Tenerife pentru 2015!

Alege una din numeroasele oferte Tenerife pe care agentia Trip Tailor ti le-a pregatit pentru vacanta de anul acesta.

Poti opta pentru oferte  Tenerife ce includ cazare la un hotel de 4 stele de pe insula sau la unul de 5 stele, sigur vei gasi oferta perfecta pentru tine la agentia Trip Tailor!

Leave a Reply