Hai la Barcelona! Oferte de city break Barcelona exceptionale

Latebreaks-BarcelonaVremea de afara ne da liber la plimbare! Asa ca, de ce sa nu profitam si sa vizitam locuri uimitoare din Europa?
Primavara este unul din cele mai potrivite anotimpuri pentru mini-vacante, pentru ca vremea ese perfecta, nu este nici prea cald, nici prea frig, iar natura se trezeste la viata, facand orice peisaje uimitoare si colorate.
Daca vrei sa vizitezi un oras mare din Europa, opteaza pentru minunata Barcelona!

Descopera Orasul lui Gaudi intr-un city break Barcelona!

Indiferent de ce varsta ai, un city break Bracelona iti va devoala unul din cele mai uimitoare orase.
Barcelona este al doilea oras, ca marime, al Spaniei si este capitala comunitatii autopnome Catalonia, din nordul tarii. Orasul spaniol se remarca prin adevarate minuni arhitecturale, cladiri istorice, dar si contemporane, in stil art nouveau catalan.
De acest oras colorat de vei indragosti inca din prima zi de city break Barcelona!
Denumita si Orasul lui Gaudi, Barcelona a fost orasul in care a locuit si lucrat celebrul arhitect Antoni Gaudi. Acesta a lasat mostenire orasului lucrari de renume, precum Palau Guell, Parcul Guell si fabuloasa biserica Sagrada Familia.
Parcul Guell te uimeste inca de la intrare, cand observi fantana multicolora, in forma de dragon. Acesta se intinde pe aproximativ 17 hectare si face parte din Patrimoniul UNESCO din 1984. Foarte multe suprafete sunt acoperite cu ceramica sau sticla colorata in stil mozaic, Trencadis.
Nu trebuie sa ratezi Sagrada Familia in city break Barcelona! Aceasta este opera monumentala a arhitectului catalan si se preconizeaza ca va fi terminata abia in 2020.

Oferta city break Barcelona pe toate gusturile!

Descopera oferta city break Barcelona pe care agentia turistica Trip Tailor a pregatit-o pentru toti cei care vor sa viziteze mirificul oras in acesata primavara!
Daca vrei sa te relaxezi si sa te bucuri din plin de un city break Barcelona, ar trebui sa optezi pentru unul din pachetele de acest tip prezente in oferta Trip Tailor! Astfel, tu vei scapa de stres si griji, iar agentii Trip Tailor vor avea grija ca tu sa ai parte de un city break Bracelona perfect!

Leave a Reply