Modele interesante de jachete pentru bărbaţi

Dacă s-a mai încălzit afară, este nevoie de jachete pentru bărbaţi pentru ieşirile afară pe vreme schimbătoare. Nu este încă foarte cald, dar nici nu mai este vremea paltoanelor şi a gecilor groase.jachete barbati - Glittio.ro Jachetele pentru bărbaţi reprezintă cea mai bună alegere vestimentară a sezonului. Din punctual meu de vedere, a alege cea mai potrivită geacă de barbaţi este o chestiune de gust, nu neapărat de modă. Fiecare trebuie să se privească bine în oglindă, să îşi recunoască atuurile şi defectele (dacă există), abia apoi să potrivească hainele în funcţie de propria siluetă şi nu în funcţie de ce dictează moda, vreun stilist oarecare sau vreun amic binevoitor.

Ce modele de jachete bărbaţi se găsesc în magazine

Dacă vorbim despre brand, pot spune că în magazinele online din România se găsesc cu uşurinţă jachete bărbaţi Gaastra, Selected, Geographical Norway Jack and Jones, Only and Sons, toate reprezentând mărci de renume international, garanţie a unei excelente calităţi. La fiecare dintre aceste branduri contează foarte mult calitatea materialelor folosite, croiala, originalitatea, cusătura, rezistenţa.
De aceea, atunci când aleg un astfel de produs aş spune că nu e vorba despre snobism, ci despre nevoia de a te imbrăca bine. În ceea ce priveşte preţul unor jachete de bărbaţi, acestea pot varia între 100 şi 650 de lei, înţelegând în această marjă jachete de bărbaţi de o bună calitate şi la preţuri accesibile, în medie.
Dacă ne gândim la culori, nu este tocmai în regulă să se afirme că se poartă una anume în detrimentul alteia. Fiecare bărbat poate alege, în funcţie de ceea ce i se aşaza mai bine, alb, negru, gri, albastru, roşu sau verde. Nicio culoare nu este tabu şi nicio culoare nu trebuie purtată neapărat pentru a fi în trend. Fiecare se imbracă purtând jacheta de bărbaţi care i se potriveşte.

Leave a Reply