Pantofi sport pentru femei

Nu de puține ori, asocierea între pantofi sport si feminin stârnește zambete în anumite medii. Cum adică o femeie să poarte pantofi sport? O femeie se definește prin eleganță, nu prin linii sportive. De parcă o femeie se naște pe pantofi cu toc și trăiește doar în ținute office.
Revenind, mi-am făcut abonament la o sală de fitness din cartier și pentru a face “față” acestei solicitări trebuie să-mi aranjez un pic ținuta. Un pantalon mulat și o bustieră discretă, plus un tricou pe corp. În picioare a trebuit să-mi găsesc o pereche de pantofi sport pentru femei potrivită pentru astfel de program. Am crezut că este facil, însă m-am înșelat.

Pantofii sport conform activității sportive dorite

pantofi sport pentru femeiAlegerea unui pantof sport pentru femei este dificilă în virtutea faptului că există o mulțime de produse specifice pentru fiecare activitate sportivă. După ce m-am informat un pic online, am aflat că o pereche de pantofi sport pentru alergat outdoor nu este recomandată la fel de mult pentru activități indoor, pantofii sport pentru activități de grup sunt construiți diferit decât cei specifici pentru sporturi individuale.
Cu temele făcute și cu produsul pe care mi-l doream creionat în minte am început să cutreier prin magazine. Majoritatea produselor sportive pentru femei sunt sclipicioase, probabil producătorii considerând că activitatea sportivă de întreținere a unei femei este adiacentă agățatului. Nu pot să mă apropii de astfel de produse, chiar dacă brand-ul îmi este compatibil.
Am ales o pereche de pantofi sport pentru damă pentru activități indoor, cu o talpă ușoară, elastică și un înveliș care să-i permită piciorului să respire. M-am oprit la un culoare neutră a pantofului sport, un vernil care să se potrivească cu culoarea tricoului mulat pe care-l voi folosi la sală, asigurându-mi astfel confortul meu fizic și psihic atunci când voi purta un astfel de pantof sport.

Leave a Reply