Trattoria pizza pentru ieșirile cu băieții

În grupul meu de prieteni, toți sutem niște gurmanzi care preferă la ieșirile împreună să mănânce pizza trattoria. Este clar faptul că nouă ne place tovărășia în care ne aflăm, că berea și pizza devin doar pretexte de întâlnire, însă nu este de lepădat și o gustare delicioasă într-o pizzeria din București.

Cea mai bună pizzerie din București

Deoarece ieșirile noastre au devenit tradiționale, desfășurându-se cu o mare regularitate, am experimentat, treptat, odată cu trecerea timpului, diverse locații, ajungând la concluzia că întâlnirile la pizza tratoria sunt cele mai reușite dintre toate. Evident că in grupul nostru există și unii băieți care preferă pastele și salatele, dar aceasta nu este o problemă, pentru că la pizzerie în București găsești o gamă variată nu doar de trattoria pizza dar și de alte mâncăruri italiene. Când mă hotărăsc să afirm că este cea mai bună pizzerie din București, mă gândesc la condiții, locație, curățenie, atmosferă, personal, bucătari, feluri diverse de mâncare, meniul bogat, gustul deosebit al felurilor de mâncare, prospețimea ingredientelor, starea pe care ți-o creează vizita acolo.

Tipuri diverse de trattoria pizza, după gustul fiecăruia

La acestă pizzeria din București unde mergem noi, ca băieții, în timpul liber, sunt multe tipuri de tratoria pizza, astfel încât ne putem delecta de fiecare dată, în compania unui pahar cu bere bună. Blatul este excepțional, produsele folosite sunt proaspete și foarte gustoase, astfel încât mâncarea este deosebit de bună. În meniu sunt, printre multe altele, pizza Tartufo Nero, Pizza Buongiorno, arhicunoscuta Pizza Quatro Stagioni, Pizza Rustica Italiana, Pizza Vegetariana. Această ultimă variantă este recomandabilă nu doar vegetarienilor, dar și celor care țin post în perioadele specifice de peste an. Evident că fiecare tip de pizza tratoria vine însoțită de un sos delicios, dulce sau picant, în funcție de gustul fiecărui gurmand.

Leave a Reply